Traktatieinspiratie.nl

Blog

Bedankt lieve juf en meester

Het einde van het schooljaar is in zicht! Rapporten, musicals, opruimen en… afscheid nemen van de juf of meester. In de klas van mijn oudste wordt geld ingezameld voor een gezamenlijk cadeau en knutselen de kinderen iets leuks voor de juf. Zelf vind ik het leuk om een kleinigheidje te maken en er een kaartje bij te doen. Met een leuke herinnering, een grappige anekdote of een dankwoordje.

Ik heb gezocht naar leuke kaartjes die je zo uit kunt printen. Pak iets dikker papier voor een wat steviger exemplaar en schrijf er jouw persoonlijke berichtje op. Of nog leuker, laat je kind het doen!

Broodbriefjes
Zijn deze broodbriBroodbriefjes_juf-en-meester-bedanktefjes niet superleuk? Ik was gelijk verliefd. Je kunt ze downloaden bij
broodbriefjes.nl. Het is echt de moeite waard om daar eens rond te neuzen!

 

 

 

 

 

Juf jij bent de…

Juffendag-kaartje-JIJ-bent-...-I-Creatief-Lifestyle-blog-Badschuim

Op Badschuim.eu zag ik dit kaartje vol complimenten voor de juf of meester. Je vindt er nog meer in dit blog. Daar kun je ‘m ook downloaden.

 

 

En nog meer complimenten voor de juf of meester vond ik bij Familieprints.nl.

printable-meester1

 

 

 

 

 

 


Juf, meester: bedankt!

Marlieke van Lovethatlievejuf-meester.nl maakte deze supervrolijke kaartjes om de juf of meester te bedanken. Je vindt ze via deze blogpost. Even naar beneden scrollen!

 

 

 

47d229184703f6bc4a1d62b733f8cbe8

 

Op Pinterest werd ik blij van de kaarten van Printeressant. Clean en simpel, ik hou ervan! Op Pinterest vind je nog meer varianten.

 

 

 

 

Het team van Traktatieinspiratie.nl wenst jou een fijne vakantie!

Zonnige groeten,

Marrigje

 

Tagged , ,

Laat weten wat je van deze traktatie vindt!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*