Traktatieinspiratie.nl

Over ons

Prinsessentraktatie

Bron foto: www.the-divadish.com

Je zoon of dochter is jarig en wil graag trakteren op school, enorm spannend is dat voor ze. Om als ouder een traktatie te bedenken en te maken, is niet alleen erg leuk, maar soms ook lastig. Elk jaar moet je immers weer iets nieuws verzinnen, iets dat ook past bij de leeftijd van je kind. Als je meerdere kinderen hebt, kan je traktaties natuurlijk opnieuw maken, maar eens raakt je inspiratie op. En dan? Dan kan je kijken op Traktatieinspiratie.nl voor nieuwe ideeën en tips voor allerlei traktaties. Of je nu graag een gezonde traktatie wilt of een traktatie met snoep, flink wilt uitpakken met een creatieve traktatie of dit jaar eens snel klaar wilt zijn met een makkelijke traktatie; op Traktatieinspiratie.nl vind je het allemaal!

 

Sneeuwpopjes traktatie3

Bron foto: http://www.flexibledreams.com/

Wij bieden ook traktatie-ideeën voor de feestdagen, zoals traktaties voor kerst, Sinterklaas, Halloween en Pasen. De meeste traktaties zijn bedoeld voor schoolgaande kinderen, maar ze zijn natuurlijk ook prima te serveren op een gezellig feest thuis en met enige aanpassing, zijn ze ook erg leuk voor volwassenen.

 

Mail ons jouw traktatie!
Heb je zelf tips en ideeën voor ons? Of heb je een leuke traktatie gemaakt die je graag met ons wilt delen en waarmee je andere bezoekers wilt inspireren? Mail ons dan een foto en een beschrijving van de traktatie via info@traktatieinspiratie.nl.